Όροι και Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της SBGROUP. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας ή συνεργαστείτε μαζί μας. Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας μας και η συνεργασία μαζί μας υπόκεινται στους παρακάτω όρους:

Συναίνεση:
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας ή συνεργαζόμενοι μαζί μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις και συναινείτε στη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας μας.

Πνευματικά Δικαιώματα:
Όλος ο περιεχόμενος της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων, ήχου, βίντεο, και λογισμικού, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της SBGROUP ή των συνεργατών μας και προστατεύεται από τα εφαρμοστέα νόμιμα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Περιορισμοί Χρήσης:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδιανομή, ανακοίνωση, τροποποίηση, αντιγραφή, δημοσίευση, μετάδοση ή δημιουργία παράγωγων έργων από οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας μας χωρίς προηγούμενη γραπτή άδειά μας.

Συνεργασία:
Η συνεργασία μαζί μας υπόκειται σε συγκεκριμένες συμφωνίες και συμβόλαια που θα συζητηθούν και θα συνομολογηθούν μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.

Περιεχόμενο Χρήστη:
Εάν δημοσιεύσετε ή αποστείλετε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα μας, όπως σχόλια, αναρτήσεις, ή ανατροφοδοτήσεις, παραχωρείτε στην SBGROUP δικαίωμα μη αποκλειστικής, απεριόριστης, παγκόσμιας, ανακλητικής άδειας για τη χρήση, αναπαραγωγή, διανομή και προβολή του περιεχομένου σας.

Ευθύνη:
Η SBGROUP δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας μας, την αποτυχία πρόσβασης σε αυτήν, ή από την συνεργασία με την εταιρεία μας.

Τροποποιήσεις:
Οι παρούσες Όροι και Προϋποθέσεις μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή από την SBGROUP. Οι τροποποιήσεις θα ισχύσουν από τη στιγμή που θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα μας.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας και τη συνεργασία μαζί μας, συναινείτε σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας ή να συνεργάζεστε μαζί μας.