Πολιτική Ιδιωτικότητας

Πολιτική Ιδιωτικότητας της SBGROUP

Η SBGROUP («εμείς», «η εταιρεία», ή «μας») δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας. Η πολιτική ιδιωτικότητάς μας έχει σχεδιαστεί για να εξηγήσει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε.

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων:

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου, καθώς και άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας.

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων:

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για τους εξής σκοπούς:

Παροχή Υπηρεσιών: Για να εκπληρώσουμε τις παραγγελίες σας, να παρέχουμε την υποστήριξη πελατών, και να διαχειριστούμε τις συναλλαγές σας.

Ενημερώσεις και Επικοινωνία: Για να σας ενημερώνουμε για προσφορές, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένη επικοινωνία.

Ασφάλεια: Για την προστασία της ασφάλειας των συναλλαγών και των δεδομένων σας.

Προστασία Δεδομένων:

Προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας. Επίσης, δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Δικαιώματα των Ενδιαφερομένων:

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, να διορθώσετε λανθασμένες πληροφορίες, να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας και να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Επικοινωνία:

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική ιδιωτικότητάς μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@sbgroup.gr.

Αυτή η πολιτική ιδιωτικότητας μπορεί να αλλάξει από καιρό σε καιρό. Οι ενημερώσεις σε αυτήν την πολιτική θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας. Σας προτείνουμε να ελέγχετε τακτικά αυτήν την πολιτική για ενημερώσεις.

Ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας δεδομένα στην SBGROUP.